Submitting details.
Please wait ...

Lincoln Sentry

Lincoln Sentry

With a strong and knowledgeable design and construct team, Spaceframe was able to deliver a complete office and warehouse renovation for Lincoln Sentry.

Spaceframe Buildings offered a full assessment of Lincoln Sentry’s existing facility, working through their concerns of  the current building’s structure, layout and aesthetic appeal then collaborating with Lincoln Sentry’s team to provide a better and productive solution for a complete renovation.

Some of the works covered in the renovation was the demolition and replacement of all concrete and bitumen carpark areas, full roof replacement including a roof safety and access system, upgrade the lighting to energy efficient LED lights, upgrade to the fire services and fully landscaped.

What the team delivered was a fun and exciting new facility for the Lincoln Sentry team while being an efficient and functional business workspace.

Project Statistics

LENGTH | 68.80 metres
SPAN | 163.30 metres
LEVELS | Office 2, Warehouse 1

Delivering a full internal and external building renovation requires thorough design skills and a strong understanding of construction.

Project Gallery